Найкращі сайти ставок на спорт

Пошук найкращого веб-сайту зі спортивних ставок може бути складним завданням. У міру того, як легальні варіанти ставок на спорт стають все більш поширеними, як віддані гравці, так і повсякденні любителі спорту шукають найкращі онлайн-букмекери та додатки для ставок.

Ми переглянули 228 сайтів онлайн-ігор і витратили сотні годин, визначаючи найкращі сайти для ставок на спорт. Наші рецензенти включають професійних гравців, які роблять ставку, і любителів спорту, які роблять ставки іноді. У 2023 році наша досвідчена команда продовжуватиме переглядати найновіші програми для ставок та оновлювати наші існуючі огляди спортивних букмекерів найсвіжішою інформацією та бонусними пропозиціями.

Їх досвід використання кожного з цих спортивних букв показав найшвидші виплати, найкращі коефіцієнти та найсоковитіші бонуси, які все тут докладно для вас.

Найкращі сайти ставок на спорт

Як вибрати сайт для онлайн-ставок?

Букмекерські контори в Україні та програми для ставок зробили революцію в тому, як вболівальники роблять ставку на свої улюблені види спорту. Оскільки галузь продовжує розвиватися, важливо знати, на які якості слід звертати увагу при виборі місця для ставок, яке найкраще відповідає вашим потребам.

В Інтернеті доступна вражаюча кількість сайтів ставок, і кожен із них має певні переваги. Оскільки Фаворит ставки на спорт стають доступними в більшій кількості місць протягом 2021 року, дуже важливо, щоб ви мали найсвіжішу інформацію про найкращі варіанти спортивних ставок у вашому місцезнаходженні.

Незалежно від того, чи є ви досвідченим гравцем у спортивних змаганнях чи хочете зробити першу ставку, на перший погляд вас легко вразити. Зосередившись на кількох ключових моментах, ви зможете швидко визначити, який саме онлайн-букмекерський клуб вам підходить.

Посібник, що далі, визначає, який із цих рейтингових спортивних букмекерів є найсильнішим у певних областях, таких як бонусні пропозиції, мобільна доступність, простота використання тощо. Прочитайте рекомендації Dime щодо спортивних ставок або просто перейдіть до детальних оглядів кожного окремого спортивного журналу.

Інтернет-боксерські бонуси та акції: не пропустіть додаткову вартість

Практично кожна онлайн-книга спортивних змагань пропонує бонуси та акції, щоб заманити нових користувачів і примусити їх повертатися, але ці пропозиції дуже різняться з точки зору загальної вартості та обмежень.

Більшість цих промо-пропозицій на спортивні ставки приймають форму вітальних акцій, які дають вам трохи додаткових грошей для початку. Важливо уважно стежити за умовами, що додаються до кожної з цих бонусних пропозицій – їх значення може бути значним при правильному використанні.

Найкращі інтернет-книги спорту також пропонують постійну цінність завдяки таким акціям, як підвищені коефіцієнти, змагання та програми лояльності.

Найкращий спортивний букмекер для бонусів та акцій: DraftKings

DraftKings пропонує найкращі загальні бонуси на спортивні ставки серед законних американських букмекерів. DraftKings постійно пропонує вітальний бонус вартістю до 1000 гривень на всіх ринках, на яких вони працюють.

Додайте додаткової вартості, що поставляється з підвищеними коефіцієнтами як на великі ігри, так і на більш незрозумілі матчі, і користувачі DraftKings отримують вигідний бонусний пакет з прямими умовами.

Хоча багато їхніх конкурентів також пропонують значні пропозиції щодо реєстрації та підвищені шанси, мало хто пропонує ці високоякісні акції з такою ж послідовністю, як DraftKings. Нові підвищення коефіцієнтів подаються щодня, а маркери DraftKings “Підвищення прибутку” дозволяють вибрати лінії, які потрібно збільшити.

Акції DraftKings, найпопулярніші серед усіх онлайн-букмекерських турнірів, завершені страховою програмою і програмою винагород на основі викликів.

Ця індустріальна електростанція виявила ненаситний апетит залучати нових клієнтів за будь-яку ціну, що безпосередньо означає кращі умови для нових користувачів. Очікуйте, що ДК принесе свої відмінні бонусні пропозиції в інші місця, оскільки легальні ставки на спорт продовжують розширюватися в 2021 році.

Програми для ставок на спорт та продуктивність мобільних спортивних книжок

Подумайте, де ви найімовірніше зробите свої ставки. Хочете зробити невеличку акцію на поїзді додому з роботи? Як щодо розміщення ставки на ваш улюблений табурет у місцевому спортивному барі?

Якщо ви зацікавлені робити ставки в дорозі, вам потрібно знайти надійний додаток для ставок або спортивний буклет із зручним мобільним інтерфейсом.

Більшість онлайн-букмекерів доступні в дорозі та мають спеціальні програми для ставок, але якість цього досвіду відрізняється

Ми рекомендуємо використовувати ці програми там, де вони є, але багато спортивних книжок пропонують веб-сайти, оптимізовані для роботи з мобільного браузера

Користувачі Apple знайдуть багато додатків для спортивних ставок, доступних в App Store, тоді як користувачам Android потрібно завантажувати програми безпосередньо з веб-сайту ставок.

Найкращий додаток для ставок на спорт та мобільні ставки: FanDuel

FanDuel – один із кількох інтернет-букмекерів, які розпочали свою діяльність як популярні щоденні спортивні програми для фентезі. Таким чином, FanDuel мав кількарічний досвід розробки та вдосконалення своєї мобільної платформи, перш ніж коли-небудь запустив свій спеціальний додаток для спортивних ставок.

FanDuel пропонує найкращий додаток для ставок на спорт завдяки надзвичайно простому та продуманому дизайну. Клейке меню внизу екрану чітко відображає інтуїтивно зрозумілу навігаційну структуру, що дозволяє швидко знаходити коефіцієнти на ліги та ігри, на які ви хочете зробити ставку.

На відміну від деяких конкурентів, програма FanDuel не є ринковою, що дозволяє користувачам робити ставки з будь-якого місця, де FanDuel легально працює з одним додатком.

Врешті-решт, простота використання програми FanDuel надає їй можливість вийти за межі конкурентів як вибір номер один для спортивних ставок на ходу.

Ставки в прямому ефірі та унікальні варіанти ставок

Окрім можливості робити ставки з будь-якого місця в будь-який час, технологічні інновації також значно розширили можливості ставок, які ви можете очікувати для своїх улюблених ігор.

Пройшли часи простого вибору, брати грошову лінію, спред-бал чи більше / менше. Сьогодні ви можете розраховувати на надзвичайно унікальні пропозиції, на які можна робити ставки, поряд із ф’ючерсними ставками, які вимагають від вас зробити ставку на чемпіонські титули або нагороди гравців набагато раніше.

Ставки на реквізит – це цікавий спосіб зробити ставку на результат чогось іншого, крім самої гри; це може включати окремі виступи гравців, статистику команд або інші неортодоксальні запитання щодо виступів на половину часу та поведінки вболівальників.

Інтернет-букмекери та програми для ставок також агресивно розширили кількість варіантів ставок у прямому ефірі, доступних за останні роки. Замість того, щоб просто робити ставки на результат до початку гри, ставки в реальному часі дозволяють продовжувати розміщувати нові ставки в міру розгортання дії.

Поки успішні в грі, ставки в прямому ефірі вимагають іншого набору навичок, ніж ігри з гандикапом до їх початку; це підвищує хвилювання, як ставки, так і спостереження за грою, коли вона падає. Найкращі сайти для дизайну ставок у реальному часі

Незважаючи на те, що всі спортивні букви, запропоновані в цьому списку, пропонують здоровий вибір ставок на реквізити, можливості ставок у реальному часі та інші креативні спеціальні пропозиції, а деякі роблять крок далі, пропонуючи абсолютно унікальні типи ставок, яких ви не знайдете в інших місцях.

Найкращий сайт ставок на спортивні тарілки та унікальні варіанти: PointsBet

Багато інтернет-букмекерів покладаються на бонусні пропозиції та екстравагантні маркетингові кампанії, щоб виділити себе серед конкурентів. PointsBet зробив диференціацію на крок далі, створивши власні типи ставок та ставки на реквізит, яких ви ніколи не знайдете на змаганнях.

Вам захочеться випробувати їхній стиль ставок на тезки – PointsBetting – особливо, якщо ви досвідчений гравець або вам дуже подобаються цифри.

PointsBetting не використовує фіксованих коефіцієнтів для визначення розміру вашої потенційної виплати або втрати. Натомість потенціал коригується виходячи з того, наскільки фактичний результат знаходиться від прогнозованого числа, будь то спред або загальна сума.

Додайте новий інноваційний реквізит та платформу для ставок у прямому ефірі, яка полегшує стеження за діями, і PointsBet заробляє наш голос як найкращий сайт для ставок за унікальні варіанти та ставки в реальному часі.

Особливості для нових спортсменів

Оскільки ставки на спорт стають дедалі доступнішими у всьому світі, все більше випадкових шанувальників постійно підключаються до цього. Хоча завжди є крива навчання, коли переходите від перегляду спортивних змагань до ставок на них, деякі спортивні книжки намагаються допомогти вам швидко набрати швидкість.

Наприклад, такі інструменти, як калькулятори перекладу та конвертери шансів, гарантують, що ви точно розумієте, скільки грошей ви можете виграти. Хоча добре написані поширені запитання, дописи в блозі чи пояснювальний вміст можуть допомогти вам освоїти основи та не тільки.

Деякі спортивні букви ефективно задовольняють як початківців, так і експертів, тоді як інші орієнтовані на ринок “гострих грошей”. Якщо ви трохи зелені, варто зареєструватися на веб-сайті ставок, який допоможе вам вивчити мотузки або принаймні легко орієнтуватися та зрозуміти.

Найкращий сайт для нових спортсменів: Вільям Хілл

Вільям Хілл – один із найдосвідченіших постачальників онлайн-ставок на спорт. Протягом багатьох років служби в купі країн по всьому світу, Уілл Хілл розробив кілька функцій та ресурсів, які спрощують ситуацію для нових спортсменів.

Очікуйте знайти вміст ставок безпосередньо на сайті, гарантуючи, що вам ніколи не доведеться переходити в інше місце, щоб обернути голову навколо нового типу ставки. Широкий розділ поширених запитань надає прямі відповіді на поширені запитання, а представники служби обслуговування клієнтів можуть допомогти вам цілодобово та шістьма різними мовами.

Обслуговування клієнтів на вашому сайті Інтернет-ставок

На жаль, є випадки, коли в Інтернеті спортивні книжки використовують переваги нічого не підозрюючих споживачів. Це часто приймає форму книги, яка тягне ноги під час обробки виплат або відмови повністю вшанувати виграш. Хоча така поведінка є надійним способом гарантувати, що клієнти не повернуться, це трапляється час від часу.

Звичайно, це не те, про що вам потрібно турбуватися, якщо ви робите ставки за допомогою надійного та законного варіанту.

Читання онлайн-оглядів, таких як тут, у SBD, є найкращим способом забезпечити своєчасну виплату, коли ви вирішите одержати свій виграш. Якщо інших зацікавив інтернет-букмекер, швидше за все, вони із задоволенням поділяться своїм досвідом в Інтернеті.

Те саме стосується пошуку спортивних книжок із чудовим обслуговуванням клієнтів. Іноді все йде не так, коли йдеться про повністю віддалені банківські операції. Ви хочете бути впевнені, що хтось підніме телефон і запропонує корисну відповідь у малоймовірному випадку, коли у вас виникне проблема.

Ми гарантували, що кожен із розглянутих тут сайтів забезпечує чудове обслуговування клієнтів та безпеку для всіх користувачів.

Остаточні фактори, які слід врахувати

Окрім самого досвіду спортивної книги, є кілька практичних факторів, які слід враховувати при виборі найкращого для вас місця ставок:

Де ти мешкаєш?

Поки ставки на спорт стають більш доступними, варіанти можуть бути обмежені залежно від країни та / або штату, в якому ви проживаєте.

Деякі країни (наприклад, Україна) мають неймовірну кількість легальних варіантів ставок, тоді як у США легальність спортивних ставок та кількість варіантів ставок в Інтернеті різняться залежно від штату.

Як часто шанси змінюються?

Деякі спортивні будки коригують шанси частіше за інших.

Ретельний контроль за цими змінами може стати ефективним способом знайти цінність на одній стороні ставки, але ця стратегія може зайняти занадто багато часу для випадкових учасників пари.

Якщо ви віддаєте перевагу робити свої ставки, не боячись, що через годину з’являться кращі шанси, знайдіть книгу, яка підходить до їх рядків підходом „встанови і забудь”.

Як рано виходять рядки?

Деякі онлайн-букмекери випускають шанси на дні або навіть на тижні до ігрового дня, тоді як інші, як правило, скорочують ситуацію дещо ближче.

Якщо ви дуже обізнаний і впевнений в собі гравець, покладання грошей на ранні терміни часто може забезпечити кращі шанси. Але якщо ви новачок у ставках або ставите на ставку на вид спорту, якого ви також не знаєте, можливо, найкраще дочекатися ближчого до ігрового дня, щоб зробити свої ставки.

Якщо ви віддаєте перевагу робити ставки на такі види спорту, як хокей, бейсбол або баскетбол, ви побачите набагато меншу різницю в часі випуску ліній. Якщо ви шанувальник футболу чи бойових видів спорту, навпаки, ви можете розглянути спортивний буклет, який випускає їх рядки заздалегідь.

Скільки скорочення займає спортивна книжка?

Кожен веб-сайт ставок стягує комісію за обробку вашої ставки (так званий “сік”, “віг” або “енергійність”), але суми різняться залежно від книги та окремих ігор.

У довгостроковій перспективі різниця у vig може бути різницею між отриманням прибутку або збитком.

Шанси -110 зазвичай є стандартними для спредів та підсумків очок. Це означає, що ви повинні поставити 1,10 гривень, щоб виграти 1 гривень. Книги, які платять більше, вважаються дорогими, тоді як книги, які постійно пропонують коефіцієнт -105, зазвичай вважаються цінністю.

Якщо ви плануєте зробити пару ставок випадково, ці відмінності не матимуть такого великого впливу. З іншого боку, ті, хто планує робити послідовні ставки, помітять, який збиток може спричинити ваш банкрол з часом.

Поміркуйте, скільки грошей ви плануєте взяти на заклад протягом наступного року. Чим вища цифра, тим більше вам слід подумати про пошук спортивної книги з низьким середнім соком.

Чи пропонують вони найрізноманітніші рядки з ваших улюблених видів спорту?

Часто є неймовірна цінність для ставок на менші ринкові команди та види спорту, але не кожна спортивна книга пропонує рядки щодо цих рідше висвітлюваних ігор. Якщо ви хочете зробити ставку на снукер, дартс, крикет або будь-яку іншу подію, яку ви навряд чи побачите на національному телебаченні, обов’язково знайдіть спортивний буклет, який має ресурси для складання для них ліній ставок.

Незважаючи на те, що багато гравців, які роблять ставку, дотримуються «великої четвірки» північноамериканських видів спорту – футболу, бейсболу, баскетболу та хокею, багато спортивних книжок також дозволяють покласти гроші на що завгодно – від настільного тенісу до білоруського футболу Прем’єр-ліги.

Безпека

Переконайтеся, що ви вибрали онлайн-спортивний буклет, який прагне захищати вашу особисту інформацію так само, як і ви.

Ви часто надаєте ідентифікаційну та фінансову інформацію, щоб здійснити виведення коштів. Переконайтеся, що будь-яка спортивна книга, якій ви довіряєте цю цінну особисту інформацію, регулюється в авторитетній юрисдикції та має надійний досвід захисту інформації споживачів.

Зареєструватися в одному із законних варіантів, знайдених тут, – це найпростіший спосіб забезпечити свою безпеку під час ставок в Інтернеті.

Законність

Після рішення Верховного суду України від 2018 року, яке узаконило ставки на спорт на федеральному рівні, простіше, ніж будь-коли, робити безпечні та легальні ставки на спорт в Інтернеті. В Україна держава приймає власні закони та правила, що регулюють онлайн-ставки на спорт.

Переконавшись, що онлайн-ставки на спорт є законними у вашій країні проживання, настав час подивитися, які спортивні книги доступні.

Зрештою, все зводиться до одного простого питання:

Чи доступний цей спортивний буклет з місця, де я проживаю?

  • Легальні сайти обмежені географічним обмеженням, і вони можуть бути недоступні в масштабах всієї країни
  • Ліцензії надаються в кожному штаті, а це означає, що деякі онлайн-спортивні книги не доступні навіть там, де дозволені азартні ігри в Інтернеті

У Сполучених Штатах сайти легальних ставок часто перевіряють ваше місцезнаходження, щоб забезпечити відповідність відповідним законам штату. Шукати ці перевірки місцезнаходження – це чудовий спосіб дізнатись, чи робите ви ставки з безпечним та ліцензованим варіантом.

В інших місцях світу доступ до онлайн-спортивних книжок часто буде повністю заблокований юрисдикціями, в яких сайти не можуть легально функціонувати. У будь-якому випадку переконайтеся, що інформація про ліцензування доступна десь на сайті.

Заключне слово

Як і будь-яка інша форма розваг, пошук онлайн-букмекерської програми та програми, яка найкраще підходить вам, зводиться до збалансування доступних функцій та вартості. Що стосується ставок на спорт, різниця у вартості виступає як більша кількість соку або менш бажані бонусні пропозиції.

Подумайте про свої індивідуальні потреби та мотивацію робити ставки на спорт. Деякі книги краще для тих, хто шукає найбільшої цінності, деякі задовольняють виключно найдосвідченіших «різких» гравців, а інші просто пропонують веселий та простий у використанні досвід азартних ігор в Інтернеті.

Витратьте трохи часу, щоб ознайомитися з окремими відгуками про спортивні будки, знайденими на цьому сайті, маючи на увазі критерії, висвітлені у цьому посібнику. Знімки у наведеному вище списку допоможуть вам швидко визначити, чи відповідає кожен сайт вашим індивідуальним уподобанням як гравця.

Back to top